5 km

Zondag 8 juni 2008, 17:35 uur
5 km in 30:32 (6:07 min/km)

Tja, een sukkeldrafje vandaag, en zelf nog met een korte wandelpauze tussendoor. Want het was warm en ik voelde me deze week niet helemaal lekker. De hele week niet gesport en vroeg naar bed, zodat ik het werken in elk geval vol kon houden. En dat is op het nippertje gelukt.
Dus vandaag verwachtte ik er niet veel van, en het was dus ook niet veel. Maar ik heb geen last meer van mijn schenen en kuiten, dus dat is het positieve nieuws van vandaag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top