3 x 5 km

Woensdag 18, Zaterdag 21 en Woensdag 25 juni 2008 (ergens tussen 18:00 en 20:00).
5 km in resp. meer dan 31, 30 en 34 minuten. :-(((

Ik ben dan misschien door alle blessures die ik de laatste tijd heb gehad, van plan om wat minder kilometers te maken, maar daarmee bedoel ik niet dat ik ongeveer om de 10 minuten moet gaan wandelen. Gewoon 10-12 km achter elkaar lijkt mij toch een mooi streven. Maar nee hoor:

Hooikoorts!! Grrrr… Dit is echt niet leuk. Iedere keer ga ik weer vol goede moed op pad en na een kilometer slaat het toe: Mijn ademhaling wordt steeds slechter en ik begin te piepen en te gieren. Ik word er gek van. Weg met de graspollen!
Het is dat ik op zich natuurlijk wel van lekker warm weer houd, maar die graspollen die mogen ze echt houden van mij. Ik weet dat ik er vorig jaar en het jaar daarvoor ook last van had, en het duurde niet erg lang volgens mij. Maar het heeft wat mij betreft nu al wel lang genoeg geduurd.

Toch morgenavond maar weer proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top