9,71 km D1-D2-D3-W

Woensdag 14 mei, 20.30 uur
9,71 km in 1:00:00 (6.11 min/km, 164) D1-D2-D3-W

Het was een groot drama vanavond. De spierpijn in mijn kuiten die ik kreeg na afgelopen zaterdag ging deze week maar niet over, en vanavond tijdens het hardlopen was de pijn zodanig dat ik me begon af te vragen of het nog wel gewoon spierpijn was.
Na de training ben ik dus naar mijn vader te gaan om te vragen of hij er eens naar wilde kijken en het wilde masseren om te kijken of de pijn weg zou gaan. Ik had echt het gevoel dat ik morgen m’n bed niet uit zou kunnen komen. Na veel massage is de pijn nu wat minder, en met de mededeling dat het waarschijnlijk niet gescheurd is, ben ik ook nog eens redelijk gerustgesteld dat het over zal gaan… we zullen zien.
Morgen wel even naar de fysio om te kijken of hij er nog iets mee kan doen dat het herstel bevordert, zodat ik a.s. zondag in elk geval kan lopen in Nijmegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top