6,5 km

Zaterdag 31 mei 2008, 19:11 uur
6,5 km in 36:40 (5:39 min/km)

Vanavond ging het beter dan afgelopen woensdag. Ik merkte dat ik meer op mijn linker been liep, doordat de weg daar iets afloopt. Ik heb nu dus wat meer gewisseld van kant, en express wat meer kracht gezet met mijn rechter been. Nog steeds: geen pijn meer in mijn kuiten.
Misschien kan ik binnenkort wel weer meedoen met de 1e trainingsgroep op woensdag. Dat is een beginnersgroep waarbij nog veel wordt gewandeld tussendoor. Aan de andere kant doen zij waarschijnlijk ook wel snelheidswerk, en dát lijkt mij nou even geen goed idee…
Gelukkig is het ‘s avonds lekker licht genoeg om ook na 20.00 nog zelf op pad te gaan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top