Intervaltraining: 1 min. D1-D2-D3-W

Woensdag 2 april 2007 20:30 uur
10,47 km in 1:01:19 (5:52 min/km, 164)

Vanavond weer een heerlijke training. na zo’n 2,5 km te hebben ingelopen, gingen we steeds stukjes van 1 min. lopen. We begonnen met 1 min. in D1 (duurlooptempo), dan 1 min. in D2 (10km-tempo), dan 1 min. in D3 (voluit) en dan 1 min. Wandelen en dat weet ik veel hoe vaak achter elkaar. Het ging best lekker. Net zoals die lantaarnpaaltjes-loop van vorige week, is dit er ook een om te onthouden. Je zet gewoon je horloge op ‘Piep elke minuut’, en dan kun je dit net zolang doen als je wilt. Vanavond deden we dit 10 keer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top