Interval: 5 * 550 m.

Woensdag 9 april 2008 – 20:35
Groepstraining 9,72 km in 1:09:36.
Intevallen: 4 * 550 m (4:56, 4:51, 4:42, 4:38, 4:39) ???

Mijn hartslagmeter was volledig van slag vanavond, maar de snelheidsmeter deed het gelukkig wel. We deden vanavond namelijk weer intervaltraining, en dan is het altijd leuk om achteraf de snelheid te kunnen zien. Het waren er niet veel, dus kon ik lekker voluit gaan.
Toen we terugliepen had ik het nog met de trainer over het wel of niet meedoen met de 10 km in Enschede. Ik heb namelijk het gevoel dat die wedstrijd te snel komt. Ik loop dan de kans om in de voorbereiding teveel te willen doen, waardoor ik weer opnieuw in de blessure kan terugvallen. Verder gaf hij me nog een goede tip voor de stijve kuiten die ik vaak in het begin heb bij het hardlopen: Dit komt waarschijnlijk doordat er overdag veel vocht naar toe loopt, omdat ik vaak zit bij het werk. De oplossing is: een tijdje voordat ik ga lopen, met de benen omhoog tegen de muur leunen. Dan gaat het vocht eruit, en zouden ze minder stijf moeten worden. Het lijkt mij het proberen waard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top