Duurloop 10 km

Zaterdag 12 april 2008 – 17:08 uur
10,12 km in 1:00:55 (6:01 min/km, 162), incl. 5 versnellingen

Ik ging weg met het plan om zo’n 15 km te gaan lopen, maar dat is dus niet gelukt. Hoe dat kwam? Ik heb me vandaag eens gigantisch lopen uitsloven in de tuin! Er stond nogal wat rotzooi in, en dat heb ik er allemaal uit lopen trekken. De squat-training van morgenvroeg heb ik alvast ruimschoots voltooid! En dat kon ik dus flink voelen tijdens het lopen.
Ik startte volgens het 10 km rondje, maar had daar een lusje van 5 km bij bedacht. Maar ‘t ging niet, en na 3 km had ik al zin om te gaan wandelen. Na bijna 6 km heb ik dat ook maar daadwerkelijk gedaan, maar dat kwam doordat ik dusdanig veel pijn in mijn zij had, dat ik het niet slim vond om te blijven hardlopen. Na 2 minuutjes wandelen ging het weer prima en heb ik de laatste 4 kilometer nog in een wat sneller tempo uitgelopen, inclusief een paar versnellingen op het eind. En dat was het dan voor vandaag. Na het douchen de beentjes op de bank en alleen steunend, kreunend en strompelend kon ik er nog vanaf komen . Wow! Mijn bovenbenen hebben het ├ęcht flink te verduren gehad. Vooral daar waar de spieren bij de knie komen. Ben bang dat ik morgen echt niet kan BodyPumpen. Een squat zit er de eerste paar dagen niet in denk ik en de Lunge al helemaal niet.
Maar de tuin ziet er weer een stuk beter uit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top