11 km Heuvelloop

Woensdag 30 april 2008, 17:32 uur
11 km in 1:06:48 (6:05 min/km, 165)

Het is koniginnedag, iedere zit lam op het terras of in ‘t café, maar ik heb weer eens zin om me helemaal uit de naad te gaan lopen. Zelfs van de loopgroep hoef ik vandaag weinig te verwachten want die zitten waarschijnlijk of ook op het terras of ze zijn nog aan ‘t uitrusten van de halve of hele marathon van afgelopen zondag in Enschede. Dan maar in mijn uppie de heuvels van de Tankenberg in. Joehoe! Het is weer heerlijk weer en oh wat is het uitzicht toch prachtig daar bovenin de heuvels. En dan te bedenken dat we hier volgend jaar zowat ‘om de hoek’ wonen!
Maar heftig is het wel, en weeeer kan ik de weg niet fatsoenlijk vinden (zie 20 mei 2007). Uiteindelijk loop ik wel ongeveer dezelfde afstand als ik van tevoren had bedacht, maar de route verschilt: in plaats van 1 hoge en 1 iets lagere heuvel, ga ik nu twee keer over de hoge. En achteraf weet ik weer precies waar het fout ging. Tja, blont he?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top