Groepstraining: Duurloop 8,95 km

Woensdag 12 maart 2008 – 20:30 uur
8,95 km in 53:10 (5:56 min/km, 146)

Jammer, vanavond geen snelheidstraining, want de trainer was ziek. Dus hebben we zelf maar gewoon weer een rondje gelopen; dit keer een andere route dan afgelopen maandag, en met wat kleine heuveltjes erin. Eigenlijk had ik helemaal niet willen gaan. Ik dacht dat het onbegonnen werk zou zijn met deze wind, maar herinnerde mij dat we daar afgelopen maandag eigenlijk ook bijna geen last van hadden gehad. En ook vanavond viel het heel erg mee. We hadden best wat intervalletjes kunnen doen. Maar goed, wachten maar tot volgende week…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top