Groepstraining 8,95 km

Woensdag 20 februari 2008 – 20:30 uur
8,95 km in 54:55 (6:08 min/km, 155)

Vanavond doe ik voor het eerst weer mee met een groepstraining. Ik heb geen zin om zelf wat te verzinnen vanavond, en in m’n uppie te lopen, én ik vind dat ik het lang genoeg heb uitgesteld om weer bij de groep te beginnen.
Ik verwacht een pittige snelheidstraining en ben benieuwd hoe ik het ervan af ga brengen (‘ik loop wel met de langzaamsten mee’), maar volgens de trainer is het te vochtig om een goede snelheidstraining te doen. Hij stelt voor een duurloop te doen, en ik vind het eerlijk gezegd helemaal niet erg, want het lopen gaat niet echt soepeltjes. Ik voel mijn schenen behoorlijk vaak. Toch was het lekker om weer met de groep mee te trainen. Hopelijk volgende week weer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top