Duurloop 16,6 km

Zaterdag 16 februari 2008 – 16:06 uur
16,6 km in 1:42:02 (6:09 min/km, 163)

Het zonnetje schijnt, maar oooh wat is het koud buiten! Een muts in combinatie met de zon lijkt me wat overdreven, maar de eerste loper die ik tegenkom heeft er wél een op en ik begin toch te twijfelen. Maar als ik verder loop heb ik geen last meer van de kou. Het gaat heerlijk! Ik loop ongeveer dezelfde route als vorige week (nu in één keer goed !), maar ik knoop er een klein stukje bij aan. Het is wel een heftig stukje: een flinke bult (10%), maar ook dit gaat verrassend gemakkelijk. Ging het dan helemaal 100% top, nix om over te klagen?? Nee, natuurlijk niet. Na een dik uur lopen vond ik dat ik wat teveel last had van mijn rechter scheenbeen. Dus ik besloot om even 5 minuten te wandelen. Daarna ging het weer helemaal prima. Zo goed zelfs dat ik terug in Weerselo, in plaats van de kortste route naar huis, wat ik normaal altijd wil als ik meer dan 15 km loop, nog een extra stukje erbij loop, zodat ik niet op 16, maar op 16,6 uitkom vandaag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top