Duurloop 12,84 km

Zaterdag 23 februari 2008 – 17:07 uur
12,84 km in 1:18:37 (6:08 min/km, 162)

Vandaag scheen er rond twaalf uur een heerlijk zonnetje, dus ik kreeg al helemaal zin in de training aan het eind van de middag. Vol van de lentekriebels en met kortingsbon op zak, schafte ik zelfs een nieuwe tight aan met pijpen tot op de kuiten; die had ik nog niet. Heerlijk voor in het voorjaar. Maar toen ik na uren passen (handen vol mooie spulletjes…) bij de Intersport weer naar buiten kwam, bleek er niets van het vrolijke voorjaarsweer over te zijn. De zon was weg, alles zag weer grauw en er stond een stevige wind. Dus toch maar weer op buienradar gekeken om te zien waar die wind ineens vandaan kwam, waarna ik besloot dat ik mijn normale rondje andersom zou gaan lopen, zodat ik langs het kanaal er niet hele tijd tegenin hoef te lopen. Het lopen ging opnieuw redelijk. Niet super, maar het tempo was wel prima (6:00 min/km), met name voordat ik even ging wandelen. Daarna lukte het (mede door de wind tegen) niet meer om harder dan 6:10 min/km te gaan, op de sprintjes aan het einde na dan (max. 4:27 min/km). Volgende week hopelijk wel in halflange tight!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top