Tempo 8,52 km

Woensdag 30 januari 2008 – 18:41 uur
8,52 km in 48:07 (5:39 min/km, 168) + 2 korte sprintjes

Heerlijk gelopen vanavond. Geen wind tegen, en bijna geen last van mijn scheenbeen. Ik had me voorgenomen om geen volledige 10 km te lopen (2 rondjes door het dorp), maar een grote en een kleine ronde, waardoor ik schatte op zo’n 8 tot 8,5 km uit te komen. Die afstand wilde ik dan wel in een beetje een redelijk tempo lopen. Voor mijn gevoel liep ik zo’n 5:30 min/km, maar dat was dus iets te positief ingeschat. Tijdens het lopen wilde ik niet op mijn Polar kijken om het te controleren, want ik wilde gewoon lekker op gevoel lopen. Al met al ging het dus wel wat langzamer, maar het voor het grootste deel en voor mijn gevoel liep ik z├ęker 5:30… af en toe dus… maar voor mijn gevoel ging het allemaal prima. Dat echte tempo komt wel weer. Na afloop nog weer trouw op de trap staan wiebelen voor mijn kuiten (zie afgelopen zaterdag).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top