Gelukkig Nieuwjaar !!! (6,52 km)

Dinsdag 1 januari 2008 – 10:13 uur
6,52 km in 37:59 (5:50 min/km, 154)

Met een heeerlijk loopje ben ik het nieuwe jaar begonnen. Ik hoopte op 6,5 km, maar gezien de hoeveelheid wijn van gisteravond verwachtte ik er niet veel van, en begon ik dus heeel rustig. En dat was nodig ook, want het was echt spekglad op de weg. De dikke mist van de avond ervoor was zeker nog niet geheel opgetrokken, en ook de ijzel die even na middernacht was ontstaan maakte dat ik me af en toe afvroeg of ik niet beter m’n schaatsen onder had kunnen binden. Gelukkig had de weg op veel plaatsen een redelijke berm dus werd het meer een crossloopje. Eén keer ging ik écht bijna onderuit. M’n rechterbeen zwiepte onder me vandaan, maar gelukkig kwam mijn linkerbeen op een stuk dat niet glad was, zodat ik toch nog rechtop bleef staan. En óndanks alle glibber- en glijpartijen heb ik gemiddeld met 5:50 min. per kilometer gelopen, helemaal zonder pijn. Waauw!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top