9,8 km

Woensdag 16 januari 2008 – 19:24 uur
9,8 km in 1:01:50 (6:18 min/km, 158)

Vandaag ging het nog een tikkie minder dan afgelopen zaterdag. Na 41 minuten vond ik het echt tijd om even te wandelen, want de pijn in mijn rechter scheenbeen werd toch te erg. Daarna nog weer 9 minuten hardgelopen (6:04 min/km) toen weer 3,5 min. wandelen en toen ging het nog vijf minuutjes (naar huis) wel redelijk in 5:39 min/km. Maar het is dus op en af. Mijn kuiten zijn stijf en doen pijn, mijn scheenbeen af en toe, kortom, ik word er helemaal gek van. Zo schiet het niet op, en ik denk dat ik Enschede dit jaar definitief wel kan vergeten. Ja, misschien de 10 km.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top