5,02 km in 28:59

5:47 min/km, 164

Heerlijk gelopen vanmiddag! Net voordat het het donker werd, stapte ik de deur uit, voor de zekerheid met hesje, om een poging te doen een rondje van 5 km geheel hardlopend te volbrengen. Het ging wonderbaarlijk goed. Qua uithoudingsvermogen loopt mijn conditie gelukkig nog niet al te snel terug, en ook qua tempo heb ik weinig te klagen. Hopelijk kan ik vanaf nu weer lekker gaan opbouwen en komt het misschien nog goed met de halve marathon in april 2008 in Enschede. Maar voorlopig zal het nog wel even met kleine stapjes gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top